Natūralūs dantų balinimo būdai pagal Daktarą Ozą

Nepatogiai jaučiatės dėl savo dantų spalvos? Tai dažna problema šiandieninėje visuomenėje, galinti sumažinti pasitikėjimą savimi. Reguliarus dantų valymas šepetuku bei dantų siūlu ne visada padeda panaikinti dantų dėmes ir geltonumą, o balinimo juostelės gali sukelti dantų jautrumą bei skausmą. Yra ir keli natūralūs dantų balinimo būdai.Pamėginkite vartoti šiuos produktus dažniau.

Natūralus dantų baliklis: braškės

Braškės yra galingas dantų baliklis. Jose yra vitamino C, beto jos stabdo dantenų kraujavimą. Medžiagos, esančios braškėse veiksmingai nuima dantų dėmes, o vitaminas C juos balina, išnaikindamas visas apnašas.


Natūralus dantų šepetukas: obuoliai

Šie traškūs vaisiai veikia kaip dantų šepetėlis, kai juos kramtote. Kramtant obuolį, išvalote perteklinį maistą bei bakterijas iš savo burnos ir tuo pačiu šveičiate dantų dėmes. Obuolių rūgštis – chemikalas, naudojamas profesionaliuose dantų balinimo produktuose. O kam naudoti chemikalus, jei natūralios rūgšties yra ant jūsų stalo?

Natūralus burnos skalavimo skystis: razinos      

Razinos balina jūsų dantis, skatindamos seilių gaminimąsį. Padidėjęs seilių kiekis padeda išnaikinti apnašas.

Vis dar reikia pagalbos balinant dantis? Pabandykite tai:

Daktaro Ozo dantų balinimo receptas

Ingredientai

  • Kepimo soda
  • Citrina

Paruošimas          

  1. Išmaišykite šiek tiek sodos su šviežiai išspaustomis citrinų sultimis mažame dubenėlyje. Šis mišinys bematant turėtų suputoti.
  2. Naudodami vatos tamponą, išvalykite seiles ir apnašas nuo dantų. Uždėkite mišinio ant dantų ir palaikykite maždaug minutę, o tada švelniai išvalykite dantų šepetuku.

Svarbu: nelaikykite šio mišinio ant dantų ilgiau nei minutę, rūgštis ėda dantų emalį.

Scroll to Top