Dantų balinimas lazeriu – pliusai ir minusai

Pastaruoju metu, kuomet žmonės ieško, kaip pagražinti savo dantis, labai išpopuliarėjo dantų balinimas lazeriu. Yra daugybė būdų, kaip „išbalinti“ šypseną. Balinimas lazeriu gali efektyviai sustabdyti dantų blukimą.

Dantų balinimas lazeriu yra greitas ir neskausmingas dantims, kurie yra praradę savo baltumą. Dantų balinimas lazeriu rekomenduojamas kavos mėgėjams ir rūkoriams bei tiems, kurie niekada nebandė jokio kito dantų balinimo būdo. Kai kuriais atvejais balinimas lazeriu, dantis gali pašviesinti net 10-čia atspalvių.

Dantų balinimas lazeriu turi būti atliktas profesionalaus odontologo. Odontologas iš pradžių panaikins apnašas ir nešvarumus, esančius ant dantų. Tai užtikrins, jog balinimas bus efektyvus.

Kai dantys jau nuvalyti nuo apnašų bei nešvarumų, ant dantų dedamas balinimo gelis. Būtent jis ir balina dantis, o lazeris pagreitina procesą bei aktyvuoją balinimo gelį. Kristalai, esantys gelyje sugeria šviesos energiją, o tada prasiskverbia pro emalį ant dantų. Šis procesas pagreitina dantų balinimo efektą.

Priklausomai nuo to, kokio baltumo dantų norėsite, gelį reikės palaikyti ant dantų ilgiau arba trumpiau. Jei dantų spalva gana arti tos, kurios norite, tuomet procesas užtruks trumpiau. Dažniausiai šis dantų balinimas lazeriu trunką apie valandą.

Vienas iš dantų balinimo lazeriu privalumų yra tai, jog pas odontologą užtenka apsilankyti tik vieną kart ir jūs iškart matysite dantų spalvos skirtumą. Žinoma, kai kuriais ekstremaliais atvejais reikalingi papildomi balinimai, norint pasiekti jūsų norimą dantų baltumą.

Didžiausia dantų balinimo lazeriu nenauda yra kaina. Lyginant su kitais dantų balinimo būdais, balinimo lazeriu kaina yra žymiai didesnė . Dantų balinimo lazeriu kainos dažniausiai prasideda nuo 600 lt. Žinoma, atsižvelgiant į tai, kiek procedūrų teks atlikti, kaina gali gerokai kilti.

Kita problema, kurią sukelia dantų balinimas lazeriu – po procedūros skauda dantis ir dantenas. Taip yra dėl baliklio, kuris balina dantis. Apibendrinus, tai yra trumpalaikė problema.

Scroll to Top