Dantų balinimo priemonėmis gali būti ir maisto produktai

Dantų balinimas yra tokia procedūra, kurią kiekvienas galime atlikti pats. Svarbu žinoti, kokios dantų balinimo priemonės tam reikalingos ir tiek. Tačiau ar žinojote, kad maistas, gali taip pat tapti puikiomis dantų balinimo priemonėmis? Ne? Tuomet mes Jums papasakosime apie tai plačiau.

OBUOLIAI
Pasirodo, obuoliai ne tik sveikas ir medžiagų apykaitą greitinantis vaisius, tačiau ir puikus apnašų valytojas. Valgant obuolį, jis iš tarpdančių pašalina bakterijas bei maisto likučius, taip pat padeda išvengti paviršinių dantų dėmių.

RAZINOS
Razinos, tai puikios dantų balinimo priemonės. Jose yra daug fruktozės bei gliukozės, kurie yra mūsų energijos šaltiniai. Taip pat vitaminų, amino rūgščių ir mineralų, ypač kalio, todėl razinos yra naudingos ir mūsų širdžiai. Negana to, razinų valgymas yra puiki apsauga nuo dantų akmenų, todėl jas valgyti yra tikrai rekomenduotina.

CITRINA
Citrinos taip pat veikia kaip efektyvi dantų balinimo priemonė, tiesiog ant vatos tamponėlio užlašinkite kelis lašelius citrinos ir kartais patrinkite juo dantis arba tiesiog kartais suvalgykite po skiltelę citrinos. Ne tik vitaminų dozė garantuota, bet ir balti bei švytintys dantys!

SODA
Na, soda nėra vaisius ar daržovė ir jos vienos mes tikrai nevalgome, ir vis tik tai puikus produktas. Be to, kiekvienos namų šeimininkės virtuvėje jos tikrai rasime. Tad, jei norite baltų dantų, galite drąsiai imti sodą, berti ją ant dantų šepetėlio ir valyti dantis. Rezultatas – nepriekaištinga šypsena.
Taigi, valgykite sveikus produktus ir turėkite baltus dantis, o jei reikia šiek tiek pagalbos iš šalies pasinaudokite sodos galia.

Scroll to Top